Wis alle keuzes
Accommodatie type
Type camping
Ligging
Faciliteiten
Wis alle keuzes

Campings Oostsee

(Geen campings)
 • Op basis van uw selectie criteria zijn er geen beschikbare campings gevonden.

 • Algemene informatie Oostsee

  De streek rond de Oostsee in Duitsland strekt zich langs de kust uit van Flensburg tot aan de Pommerse Bucht. De kust langs de Oostzee in het noorden van Duitsland bestaat vooral uit brede zandstranden, die afgewisseld worden met inhammen en steile kusten. In de Oostsee zijn ook een aantal schitterende eilandjes gelegen zoals Gustow, dat vooral bekend is vanwege de krijtrotsen en witte stranden

  Klimaat in Oostsee

  Het klimaat is Oostsee staat bekend als een gematigd zeeklimaat en is te vergelijken met het klimaat dat in Nederland heerst. Het gematigd zeeklimaat zorgt er voor dat de zomers zacht en aangenaam zijn en dat de winters variëren met temperaturen die beneden het vriespunt uit kunnen komen.

  Bezienswaardigheden in Oostsee

  Er is en interessant en divers aanbod van bezienswaardigheden in de streek Oostsee. Een voorbeeld daarvan is de mondaine kuurbadplaats Timmendorf Strand met tal van toeristische trekpleisters zoals het zeewateraquarium See-Live. Ook kan er in de streek Oostsee een bezoek worden gebracht aan de Niendorfer Haven of kan men ontspannen in het subtropisch centrum van Ostsee-Therme met een buitenzwembad, saunaparadijs en zoutwaterbad.

  Eten en drinken in Oostsee

  Eten drinken kan in de regio van de Oostsee op een hoog en gevarieerd niveau. Er zijn gezellige bistro's waar een heerlijke schnitzel deel uitmaakt van de menukaart, maar er zijn natuurlijk ook specialiteitenrestaurants aan de kust zoals het restaurant Fischkiste, waar een uitgebreid aanbod van visgerechten wordt gepresenteerd.

  Plaatsen in Oostsee

  Bekende plaatsen in de regio van de Oostsee zijn onder meer Niendorf, Travemünde en Bad Segeberg, waar een prachtig grottensysteem in de hoge Kalkberg bezocht kan worden,